مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه و ثبت وقایع

باسلام من بعلت بدهی 4سال زندان بودم خانمم درخواست طلاق میدهد تا من راضی شدم واومد قط=طعی بشه فوت شدالان نه مهرطلاق نه قوت نخورده سجلد من .کجابایدبرم اصفهان 10تاثبت احوال داره..واینکه ایاچون هنوزعقدنامش هست اسمش توشناسناممه بعنوان همسر میتونم گواهی فوت ومدارک پزشکی رو از بیمارستان محل بستریش کنم چجوری ؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید اقدام نمایید سوال شما کمی مبهم است می‌توانید وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلاق در دفترخانه طلاق ثبت نشده باشد حکم طلاق اعتباری ندارد.
توجه داشته باشید که صرف مهر نداشتن شناسنامه ملاک نیست و اگر طلاق در دفترخانه ثبت شده باشد در صورت فوت مشخص می شود که قبلاً طلاق گرفته است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد
امکان ثبت وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه دادگاه یا دفتر طلاق مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال ناقص امده است لطفاً اصلاح و مجددا ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم قطعی طلاق در دادگاه صادر نشده باشد همسر شما ، متوفی محسوب میشود

برای اخذ گواهی فوت ، شما باید به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید و درخواست بدهید و