مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

برایه استشهاد تاییدیه وضعیت مشمول این سه نفری که باید شاهد بشن حتما همه باید مرد باشن یا اینکه میشه یه مرد باشه و دوتا زن و اینکه میشه یک نفر تو این شهر شاهد بشه و یه نفر در شهر دیگه ببرن شاهد بشه یا باید هر سه نفر تو یه شهر باشن

مثلا میتونم امروز از یکیشون امضا بگیرم یه روز دیگه از یکی دیگه یا باید سه تا باشن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر امکان پذیر است می‌توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً در امور مالی شهادت دو نفر مرد برابر با شهادت 4 نفر زن می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات نظام وظیفه و شرایط مندرج در دفترچه اعزام به خدمت ملاک عمل است .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

شرایط اختصاصی لازم برای معافیت سربازی کفالت

سن پدر فرد مشمول بالای 75 سال باشد.

داشتن خواهری که نه ازدواج کرده ، نه پدر و نه فرزند پسری که از او مراقبت نماید و فرد مشمول تنها بردار بالای 18 سال باشد.

داشتن برادری بالای 18 سال که توان مراقبت از خود به دلیل مشکلات پزشکی یا روانی را نداشته و فاقد پدر است.