مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ و دریافت خسارت

سلام همسر من خودرو خود را به یک نفر فروخت ولی خریدار بعد 5ماه هنوز اقدام به تعویض پلاک نکرده ، از آنجایی که همسر من در سال 1400 دارای فرزند شد می توانست اقدام به ثبت نام خودرو بدون قرعه کشی نماید ولی چون هنوز پلاک فعال به نام وی بود نتوانست اقدام به ثبت نام خودرو نماید، آیا امکان فسخ فروش خودرو و دریافت خسارت وجود دارد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.
از طریق پلیس راهور نیز می توانید درخواست توقیف پلاک بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه قابلیت فسخ داره یا نه میره داخل ماهیت حقوقی باید دفاعیات و لوایح قوی باشد که توجیه کننده قضیه باشد چرا که فسخ علی الاصول برخلاف اصل است و نیازمند اثبات است و البته این مورد اهمیت پیدا میکند که قرارداد شما حتما باید رویت شود و چرا که ممکن است کلمات مجمل در آن وجود داشته باشد و همچنین باید تمام شروطی را که در قرارداد ذکر شده است در نظر گرفت چرا که ممکن است شروطی باطل باشد در هر صورت اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق است و پس از آن نظر قطعی به شما عرض خواهد شد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام با شرایطی که مطرح نمودید اصولا امکان فسخ وجود ندارد ولی دریافت خسارات از لحاظ تئوریک ممکن است هر چند محاکم به سختی در این زمینه رای می دهند در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با اینجانب تماس حاصل فرمایید با احترام

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ارتباطی ندارد می‌بایست مطابق قرارداد عمل شود قرارداد خود را به رویت برسانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اصولا اگر چنین چیزی در قرارداد قید نشده باشد ممکن نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان فسخ قرارداد بیع خودرو وجود نخواهد داشت

شما باید دادخواست الزام به فک پلاک خودرو و توقیف فیزیکی خودرو را به طرفیت خریدار اقامه نمایید و