مشاوره حقوقی رایگان - درخواست توقیف پلاک خودرو

درود برشما
حدود 8 ماه پیش ماشینمو فروختم ولی تازه متوجه شدم که تعویض پلاک نشده و در حال حاضر هیچ مدرک و مستندی ندارم نه قولنامه نه مدارک ماشین ، با این شرایط الان چطور میتونم درخواست توقیف پلاک کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شماره پلاک را اگر داری کفایت میکند، گواهی از پلیس بگیر مبنی بر اینکه این پلاک مال شماست ، بعد دادخواست توقیف و فک پلاک بده.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت مبنی بر عدم تردد از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت شود.
ابتدا به راهور مراجعه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست فک پلاک و دستور موقت مبنی بر عدم تردد بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست فک پلاک و دستور موقت مبنی بر عدم تردد بدید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک درخواست نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت مبنی بر عدم تردد بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک درخواست نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از پلیس به اضافه ده استعلام پلاک را بر اساس کد ملی خود بگیرید و بعد از انکه ثابت شد گواهی مالکیت خودرو به پلیس راهور دهید و تقاضای فک پلاک و توقیف خودرو را نمایید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازپلیس راهور گواهی بابت مالکیت بر پلاک بگیرید و بر اساس ان دادخواست بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست دستور موقت و دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق راهور و مرجع قضایی درخواست توقیف و فک پلاک کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست توقیف پلاک در راهنمایی و رانندگی مطرح نمایید یا دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را در دادگاه مطرح نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام. دادخواست الزام به فک پلاک خودرو و وستور موقت مبنی بر توقیف خودرو دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به فک پلاک و دستور موقت مبنی بر توقف خودرو دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست فک پلاک و دستور موقت مبنی بر عدم تردد از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت شود.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام از طریق دفاتر پلیس به علاوه ده پلاک خود را استعلام کنید و گواهی صادره را از طریق پلیس راهور پیگیریکنید همزمان تقاضای توقیف خودرو نمایید