مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه مهریه

سلام. از طریق اداره ثبت مهریه رو اجرا گذاشتم و به راهنمایی و رانندگی مراجعه کردم و دو تا پلاک ماشین به نام همسرم قفل کردم. اما قبلا این ماشین ها را با وکالت فروخته اما تعویض پلاک نشده.
با توجه به اینکه قبل از قفل شدن پلاک وکالت دادند به مشتری
آیا ایشان میتوانند پلاک این ماشین ها را آزاد کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خریدار ماشین باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد.
اگر شخص ثالث بتواند ثابت کند قبل از توقیف شما خودرو را خریداری کرده دادگاه حکم بر رفع توقیف خودرو خواهد داد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است آری می‌شود

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام بله ولی نیاز به طرح دعوی از سوی ایشان دارد در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با اینجانب تماس حاصل فرمایید با احترام

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صرف داشتن وکالت‌نامه دلیلی بر خرید و فروش نمی‌باشد اتومبیل‌ها قابل توقیف می‌باشد مگر این که شخص ثالثی وارد دعوا شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می تواند درخواست فک پلاک و توقیف خودرو دهد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام تاریخ اعطای وکالت و وجوهی که بین خریدار و فروشنده جابجا شده مهم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
با اقامه دادخواست اعتراض ثالث اجرایی توسط مالک خودرو ، از خودرو رفع توقیف خواهد شد و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر اگر اعتراض ثالث صورت گیرد تشخیص با رییس اداره ثبت می باشد و قابل اعتراض به تصمیم رییس ثبت