مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو فروخته شده برای مهریه

با سلام خدمت بزرگواران
در تاریخ 1399/5/5 خودرو اینجانب قولنامه دستی تنظیم شد به مبلغ 57میلیون که 50میلیون نقدا پرداخت شد و خودرو تحویل خریدار گشت و الباقی 7میلیون ظرف 20 روز که تنظیم سند و تعویض پلاک شد تسویه شود
حال نزدیک 20ماه گذشته و خریدار نه تسویه می کند و نه پلاک میزند...
بارها تماس گرفتم یا جواب نمیدهد یا بهانه ای می آورد که پول ندارم...
و هنوز سند و پلاک بنام بنده می باشد
...
اکنون همسرم مهریه اش را اجرا گذاشته و خودرو را توقیف کرده است
...
سوال..؟
...آیا بنده میتوانم معامله خودرو را فسخ کنم؟
...آیا همسرم می‌تواند خودرو را در ازای مهریه اش بردارد؟
...مهم‌ترین سوال...؟
چکار کنم که از شر این خریدار که بسیار شرور است خلاص شوم؟
...
لطفا راهنمایی کنید ...
باسپاس فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همسرتون بابت مهریه توقیف کند خریدار می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد. که در این صورت دادگاه دستور رفع توقیف می دهد.
شما می توانید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف پلاک بدهید.
از طریق پلیس راهور نیز می توانید پیگیری کنید.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، اگر در قرارداد شرط شده باشد که عدم پرداخت کامل ثمن معامله شرایط فسخ ایجاد می شود شما می توانید معامله را فسخ کنید در غیر این صورت بایستی دادخواست مطالبه وجه به میزان که خریدار در حق شما پرداخت نکرده انجام شود یعنی همان مبلغ 7 میلیون تومان.
در پاسخ سوال دیگر شما که بیان می‌دارید آیا همسرم می توانید مال مورد تنازع را بابت مهریه بردارد در پاسخ ؛ در صورت اینکه فروش مال از طرف شما بعد از مطالبه مهریه همسر بوده است بله می توانند.
در جواب سوال آخری شما که مهم ترین سوال عنوان کردید در پاسخ بیان می شود راه حل ساده است دوست عزیز شما دادخواست مطالبه وجه به مبلغ الباقی معامله مطرح کنید و با توضیحاتی که عنوان نمودید قطعا خریدار محکوم می کنید و از طریق مراجع قضایی حکم جلب ایشان صادر می شود و در نهایت از این موضوع و سردرگمی بیرون میایید.
موفق باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند با دستور موقت توقیف پلاک‌بگیرید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همسرتون بابت مهریه توقیف کند خریدار می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد. که در این صورت دادگاه دستور رفع توقیف می دهد.شما باید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید البته از طریق پلیس راهور هم میتوانید اقدام کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند دهید

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
میتوانید دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند مطرح نمایید.
با دستور موقت هم امکان توقیف پلاک‌ هست.
در رابطه با فسخ هم اگر در قرارداد این امکان برای شما درج شده باشد میسر هست.
در ارتباط با توقیف توسط همسرتون هم خریدار میتواند اعتراض ثالث اجرایی کرده و رفع توقیف کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر معامله قابل فسخ نخواهد بود
خیر اگر زوجه از بابت مهریه خودرو را توقیف نماید از خودرو رفع توقیف خواهد شد
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را. اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که همسر شما بابت مهریه خود را توقیف نماید خریدار جهت پیگیری موضوع و رفع توقیف خودرو را یک پلاک اقدام خواهد نمود از این جهت میتوانید بدین گونه عمل نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام،دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند ددهید