مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیز
بنده آقا هستم و دوساله عقد هستم با خانمم
روز اول گفتم هیچ مال و اموالی ندارم و روز دقیق نمیتونم تعیین کنم برای بردن دخترتون
شاید یک سال شاید ده سال طول بکشه و قبول کردند و دختر دادند
حتی پیام های مادرشون که گفتند اصلا ده سال دیگه دخترمون رو ببر رو شات دارم
حتی از طرف من کسی نبود و هیچ امضا و توافقی در رابطه با هیچ چیزی نشد

آیا جهیزیه چند تیکه پای من هست ؟
اگه هست حتما باید نو باشه یا میشه دست دوم خرید ؟
و آیا محل زندگی کردن پای من هست ؟ و هرجا که من بگم باید بیاید یا خیر ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وفق قانون تمام جهیزیه و تهیه منزل متناسب زندگی با زوج است.....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله طبق قانون تهیه وسایل زندگی بر ‌عهده زوج میباشد

بله

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال ساده نیست و چندین بخش دارد که باید هرکدام را جداگانه بررسی کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما به عنوان زوج‌باید اسباب وسایل کافی و محلی را متناسب برای زندگی مشترک تهیه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وسایل منزل بر عهده‌ی زوج می‌باشد که تهیه کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام لوازم زندگی عرفی باید توسط شما تهیه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به توافق شما دارد معمولاً چند قلم و سرویس خواب بر عهده زوج است اما هیچ گونه اجباری وجود ندارد در خصوص محل زندگی باید مکانی که در شان خانواده دو طرف باشد برای زندگی تعیین شود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله با توجه به توان مالی خودتون و شان زوجه تهییه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در عرف و رویه جهیزیه را زوجه می آورد لیکن توافق طرفین عقد ملاک عمل است .در خصوص مسکن و تهیه آن از وظایف مرد است و زوجه می بایست در منزل مرد زندگی نمایید ، به هرحال شرایط ضمن عقد ملاک عمل می باشد