مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به صندوق تامین خسارات بدنی در تصادف

پروندم رفته صندوق تامین خسارات بدنی. چندبار تو سایت قسمت پیگیری رفتم. یبار زد بازگشت ب کارشناس تشکیل بعد زد درحال اقدام حقوقی(زیاندیده ).الانم زده درحال انتظار ابلاغیه دادگاه.
خواستم بینم مشکلی هست. کار خاصی باید انجام بدم.و اینکه چقدر طول می‌کشه پول پرداخت کنن. ممنونم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولا زمان زیاد می‌برد می‌توانید پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً حدود یک سال زمان می‌برد بهتر است که با کد رهگیری های ثبت شده از ارگان مربوطه پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با. اوصاف مذکور از طریق همان سایت پیگیری نمایید .