مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن دانشجو

عرض سلام و ادب
مدرس حق بیرون کردن دانشجو از کلاس را دارند؟
من سر کلاس از دوستم یک سوالی پرسیدم و مدرس به دلیل صحبت کردن من رو از کلاس بیرون انداختن با اینکه من ازشون چند مرتبه عذرخواهی کردم و توضیح دادم که سوال مربوط به درس بود
جلسه بعد هیچ صحبتی نکردم و کاملا درس رو گوش کردم یک لحظه دانشجویی رو دیدم که به صورت نشسته خوابش برده یک ناخودآگاه لبخندی زدم و مدرس جلوی همه منُ تحقیر کردن که به چه حقی میخندی و باید از کلاس بیرون بری
امکانش هست بابت بیرون انداختن از کلاس و تحقیر کردنشون جلوی دانشجوهای دیگه ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است موضوع را با ریاست دانشگاه در میان بگذارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اداره آموزش و پرورش مربوطه مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله حق دارد البته بهتر است که اینگونه مسائل مسالمت آمیز حل و فصل شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع را با مراجعه به معاونت دانشگاه حل و فصل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می رسد که مدرس با توجه به توضیحاتی که ارائه دادید ، با شما خصومت شخصی دارند. بهتر است ابتدا از طریق رئیس مجموعه آموزشی اقدام کنید . از لحاظ کیفری نیز می توان به این امر اشاره کرد که مدرس مرتکب جرم توهین شده است که شما می توانید از این طریق شکوائیه با عنوان مجرمانه توهین را به استناد شواهد و مدارکی که در اختیار دارید ، در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ایجاد نظم و کنترل کلاس با استاد مربوطه می باشد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع را با ریاست دانشگاه در میان بگذارید