مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی قصور پزشکی

با سلام به موجب دادنامه فلان دکتر به میزان 30درصد دیه به شخصی به 7فقره دیه محکوم شده دردادگاه تجدیدنظر تایید شده وقطعیت یافته محکوم علیه با ارسال لایحه ازبندچ ماده کیفری 474قانون دادرسی کیفری خواستار اعاده دادرسی کرده بعدشرح حال بیمار درصورت قصور طبق ماده 539راجعه به تداخل دیات یک دیه تعلق میگره نه هفت دیه دیوان بعد از تشکیل جلسه اجمالا اعاده دادرسی را پذیرش کرده چنین رای می دهد اگر پزشکان محسن محسوب می‌شود لکن باعنایت به اینکه کمیسیون های پزشکی به لحاظ کوتاهی مقصر اعلام کرده است وباالتفات به اینکه طبق ماده 495 مجازات اسلامی به علت عدم رعایت مقررات پزشکی ضامن دیه اعلام شده است اصل تقصیر خواهنها ومحکومیتشان به پرداخت دیه مستلزم ایراد موثر نمی باشد لکن محکومیت وی به پرداخت صدمات متعدد که منجر به فوت بیمار شده قانونی به نیست زیرا صدمات مربوط به منافع از همان صدمه مغزی بوده که منجر ب فوت کودک شده بنابراین صدمات کمتر در اثر تسری موجب فوت گردد دیات منافع در فوت تداخل می شود طبق ماده 476 به شعبه هم عرض محول می شودتابارعایت مواد قانونی راجع به تداخل دیات مفاد ماده 495 قانون مجازات اسلامی تصمیم مقتضی اتخاذ شود دادگاه چه تصمیمی می گیره آیا یک دیه کامل میگره یا 30درصد از دیه کامل چون با 30 درصد باعث مرگ بچه ام شده ی کمی توضیح بدین ممنون میشم تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

براساس این رای دادگاه کمتر از 30 درصد چون تداخل دیات وجود دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر اعاده دادرسی وی پذیرفته شود و دیوان رای را نقض نماید به دادگاه هم عرض ارجاع می شود تشخیص قضات رسیدگی کننده ملاک عمل است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق ‌حقوقی نیاز به مطالعه دادنامه صادره میباشد

و با توجه به توضیحات شما باید یک دیه کامل فوت ، پرداخت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد