مشاوره حقوقی رایگان - خصومت داشتن شاهد با یکی از طرفین

باسلام و وقت بخیر
آیا میتوان خصومت داشتن شاهدی که قبلا طرف دعوی از او(شاهد) در دو دعوی کیفری مجزا شکایت کرده است،و هنوز یکی از دعوی ها در حال رسیدگی میباشد،
می توان به عنوان جرح شهود مطرح کرد؟
و شهادت ایشان را که قبلا از او شکایت کرده ایم و هنوز هم در روند رسیدگی شکایت کیفری هستیم،زیر سوال ببریم ؟
باتشکر

پاسخ ها :

محمدجواد بابایی

جناب آقای محمدجواد بابایی :

سلام، بله یکی از موارد جرح شاهد ، خصومت دنیوی است . اگر با شاهد دعوی داشته اید فارغ از اینکه جریانی یا مختومه باشد ، میتوانید مستندات آن را برای جرح شاهد به دادگاه ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ یکی از موارد جرح شاهد که در قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 مورد احصاء قرار گرفته شده است ، موردی است که اشاره کردید . بنابراین لازم است که از طریق لایحه ، موضوع را به مقام رسیدگی کننده متذکر شوید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص صحت شهادت شهود و موارد جرح شاهد با قاضی رسیدگی کننده می باشد ، شما می توانید جرج شاهد را اعلام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شهود و شهادتشان قابل جرح میباشد