مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ و فیلم ساختگی

باسلام. کسی از بنده شکایت کرده که من اورا مورد ضرب و جرح قرار دادم و حتی یک شاهد آورده که حاضر به شهادت دروغ است و بنا ادعای این شخص فیلمی دارد که کسی با مشخصات من از آن محل درحال عبورکردن است البته بنده پنج یا شش شاهد دارم که در زمان وقوع این اتهام درمکان دیگری بوده ام ایاطرف مقابل با این ادعا میتواند تهمت خودش را ثابت کند یاخیر وبنده برای اینکه بیگناه محکم نشوم چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شهود و شهادتشان قابل جرح میباشد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
‌شهود و ‌شهاتشان قابل جرح است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نتیجه را نمی توان پیش بینی نمود دادگاه محترم با توجه به تمام دلایل و مستندات رسیدگی می نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید و شهود خود را معرفی کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فیلمی که اشاره کرده‌اید نشان دهنده عبور شما از محل است و نشان دهنده وقوع جرم یعنی ضرب و شتم نیست. مضافاً بر اینکه برای اثبات تمامی جرایم، 2 شاهد مرد لازم است و 1 نفر کفایت نمی‌کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادعایی را با شهادت کذب اثبات کند جرم است و شما میتوانید تحت همین عنوان از وی شمایت کتید و رای صادر باطل میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با ارائه دلایل و معرفی شهود ، از خود دفاع نمایید و

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
شما هم میتوانید به شهادت شهود خود استناد کنید و همچنین شاهد آن شخص را جرح کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پرونده و اسناد و مدارک بررسی شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما باید با دلیل وشهادت شهود از خود دفاع نمایید بهتر است وکیل بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شاهد ایشان و جرح کنید و با معرفی شهود خود که باید در ثبت ثنا ثبت نام کرده باشند و مورد وثوق دادگاه باشند از خود دفاع نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اگر شما مطمئن هستید که این ادعاها دروغ است و شما به هیچ عنوان شخصی را ضرب و جرح نکرده اید، باید به دادگاه اثبات کنید که ادعاهای مطرح شده درباره شما نادرست است. برای این منظور، می‌توانید با توجه به شاهدانی که شما دارید و در زمان وقوع این اتهام در محل دیگری بوده‌اید، در دادگاه ادعای خود را ثابت کنید.

همچنین، اگر فیلمی که مطرح شده است حقیقی نیست و ساختگی است، می‌توانید با ارائه مدارک و شواهد، این موضوع را به دادگاه اثبات کنید. به علاوه، شهادت دروغ دادن نیز یک جرم است و در صورتی که این شاهدان به دادگاه ادعاهای دروغینی را ارائه کنند، می‌توانید با استناد به شواهد و مدارک، این ادعاها را غیرمعتبر اعلام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اثبات شهادت دروغ میتوانید رای را باطل کنید