مشاوره حقوقی رایگان - رای کمیسیون انضباطی نیروهای مسلح

با احترام
بنده دارای 15 سال تمام سنوات خدمتی در فراجا هستم ، و در حال حاضر هم بصورت 13 روز غیبت و 1 روز خدمت در حال خدمت هستم و بی انضباطی و عدم کارایی بنده محرز شده
آیا برابر قانون تشکیل هیأت های انضباطی رسیدگی به شکایات و تخلفات کارکنان نیروهای مسلح مصوب اردیبهشت 1396 که در تبصره 2 ماده 3 اشاره دارد که معافیت در مفاد این قانون، قطع رابطه خدمتی کارکنان با نیروهای مسلح است. کارکنانی که حداقل پانزده سال تمام سابقه خدمت دارند
بازنشسته وکارکنانی که کمتر از پانزده سال تمام سابقه خدمت دارند بازخرید می شوند
حال سوال اینجاست:
اگر بنده توسط کمیسیون معاف شوم آیا سازمان میتواند بنده را که بیش از 15 سال خدمت دارم را بازخرید کند؟
و اگر بازخرید کند بعلت عدم کارایی( غیبت مکرر زیر 14 روز) با علم این که میداند من 15 سال سنوات دارم آیا می توانم در دیوان عالی از نیروی انتظامی بعلت تخلف در اجرای قانون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شایسته است که مدارک ، مستندات و اسناد پیرامون موضوع ، مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا به سبب آن ، بتوان پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان باز خرید شدن وجود خواهد داشت