مشاوره حقوقی رایگان - حراست دانشگاه

سلام لطفا راهنماییم کنین خیلی ضروریه
2شنبه من و دوستم کنار کتابخونه بودیم و من ی لحظه سرمو رو شونه اون ( پسره) گذاشتم حراست کارتمونو برد
امروز ک خبری نشد خودمون رفتیم سازمان مرکزی و ی مردی اونجا بود گفت نامه دادم ب کمیته انضباطی و قراره 1 یا 2 ترم خونه نشین بشین
بعد گفت شنبه دوباره برگرد اینجا
الان من سوالم اینه ک کسی میدونه چیکار میکنن و حرفشون حقیقت داشته؟
و ایا ب خونواده اطلاع میدن یا نه؟!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می رسد فرد مورد اشاره در سوال ، قصد ایجاد رعب و وحشت در شما داشته است . وگرنه به خاطر یک عمل کوچک منافی عفت ، یکسال دانشجو ، تعلیق نخواهد شد . نگران این موضوع نباشید ولی توصیه می شود در دانشگاه ، مراقب رفتار و اعمال خود باشید تا با چنین مشکلاتی مواجه نشوید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مسئله مهمی نیست، لیکن مقرراوت و تصمیم کمیته انضباطی ملاک عمل است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده جای نگرانی نیست برای شما