مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری

با سلام . پدر بنده سال 59 تا 61 در پادگان خرم آباد سرباز بودن و مجروحیتی هم درون همون پادگان داشتن آیا کارت ایثار بهشون تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله، اگر پدر شما در دوره خدمت خود در پادگان خرم آباد مجروح شده است، می‌تواند از وزارت امور ایثارگران جهت دریافت کارت ایثارگری درخواست کند. برای این منظور، نیاز به تهیه مدارکی مانند کارت پایان خدمت، مدارک پزشکی و سایر مدارک قابل تأیید دیگر است. پس از بررسی مدارک و صحت آن‌ها، امور ایثارگران می‌تواند به پدر شما کارت ایثارگری صادر کند. این کارت به عنوان یک شناسنامه و اثبات ایثار و مجروحیت در دفاع از کشور شناخته می‌شود و به افرادی که در جبهه‌های نبرد به شکل مستقیم شرکت نکرده‌اند اما در خدمت دولت به طور فعال بوده‌اند، اعطا می‌شود.