مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن در به کوچه

با سلام خانه ما جنوبی .و عرض 12میباشد .یکی از اتاقها چسبیده به کوچه است .و من میخواهم با بین درب پارکینگ خانه ام و درب ورودی ..ازاین اتاق یک در دیگر باز کنم تا برای ارایشگاه مورد استفاده قرار بدهم .ایا شهرداری جریمه میکند.؟؟دو تا در خانه دارد ..مابین دو در میخواهم یک در دیگر بگذارم

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

سلام،اگر شهرداری‌ متوجه شود برخلاف پایان کار تغييری ایجاد شده یا محل مسکونی برای محل کسب استفاده می گردد حتما میتواند .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله مغاير مصوبات شهري است
مجوز شهرداري بگيريد