مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن درب در کوچه

با سلام در کوچه بن بست یک و نیم متری 5درب وجود داشته حال یکی از مالکین طبقات اضافه کرده برای واحدهای بالا یک درب اضافه کرده به کوچه ایا مجاز به چنین کاری هست یا نه ، از چه طریقی باید شکایت کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی شاد هم چنین حقی ندارد می توانید به شهرداری مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی از طریق شهرداری محل سکونت خود اقدام کنید . و اشاره کنید که فرد مد نظر ، بدون اخذ مجوز از شهرداری ، اقدام به ساخت و ساز کرده است .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مجوز شهرداري و رعايت بر و كف و صلاحيت ترافيكي است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولا خیر. از طریق شهرداری پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دخل و تصرف در مشاعات کرده و بدون رضایت بقیه همسایه ها بوده می توانید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
به شهرداری گزارش دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
به شهرداری یا بنیاد مسکن اطلاع و اعتراض نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر،به شهرداری مراجعه و موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر میتوانید ازطریق کمسیون ماده صد پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه تغییر در مشاعات و نمای ساختمان می بایست با مجوز شهرداری و رضایت مالکین مشاعی باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
برای اضافه کردن درب به کوچه، ابتدا باید مجوز قانونی از مراجع ذی‌صلاح دریافت شود. بسته به شهر و منطقه‌ای که در آن کوچه قرار دارد، ممکن است مجوز قانونی از شهرداری، سازمان شهرسازی و معماری یا دیگر مراجع ذی‌صلاح مورد نیاز باشد.

اگر مالک واحد بالایی بدون درخواست مجوز قانونی، درب اضافه کرده است، این امر مخالف قوانین و مقررات مربوط به ساخت و ساز است و ممکن است برای دیگر مالکین و ساکنین کوچه، دردسر ایجاد کند. بنابراین، شما می‌تتوانید به شهرداری محل خودتان مراجعه کنید و این مسئله را با آنها مطرح کنید. شهرداری باید بررسی کند که آیا مالک واحد بالایی مجوز قانونی برای اضافه کردن درب به کوچه دریافت کرده یا نه. اگر مجوزی دریافت نکرده، شهرداری می‌تواند به عنوان مرجع قانونی، به مالک واحد بالایی اخطار دهد و از او بخواهد تا درب اضافه شده را بردارد.

در صورتی که تلاش شما برای حل این مشکل از طریق شهرداری به نتیجه نرسید، می‌توانید به واحد قضایی مربوطه در شهر خودتان مراجع به این موضوع شکایت کنید. در این حالت، بهتر است اگر مدارکی مانند عکس یا ویدئو از درب اضافه شده و اثری از درخواست مجوز قانونی وجود ندارد، به مراجع قضایی ارائه دهید. همچنین، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید و از او در راه‌های حل این مشکل کمک بگیرید. وکیل شما می‌تواند با شناخت دقیق از قوانین و مقررات مربوط به ساخت و ساز، بهترین نحوه برای پیگیری این مشکل را برای شما توصیه کند.