مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان

با سلام و خسته نباشید...چند روز پیش تصادفی کردم که مقصر طرف مقابلم شد نامه پزشک قانونی به شرح زیر
1،کبودی قسمت داخلیه زانو. 2،خراشیدگی حارصه قسمت جلوی زانو. 3کبودی قسمت میانی ساق چپ 4،چهار عدد کبودی خلف ساق چپ. 5،شکستگیه تنه استخوان کتف چپ. 6 تورم مختصر بند انگشت دست چپ…
..ومعاینه بعدی رو 3ماه دیگه نوبت داد.....
.بود
اول اینکه مبلغ حدودی دیه رو میخواستم بدونم ...و دوم اینکه من الان 1ماه از کار افتادم چکم ،قسط هام ،اجاره ......همه وهمه عقب افتاده ایا کاری میتونم در مورد بیکار شدنم و ضرر خوردنم میتونم بکنم ....لطفا توضیح دهید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به جز شکستگی تنه استخوان الباقی حدودچهارتاپنج درصددیه کامل است
آن شکستگی احتمالاارش دارد که مشخص نیست چقدراست