مشاوره حقوقی رایگان - نوسازی ملک

با سلام
در منزلی سکونت داریم که 37 سال پیش ساخته شده است و 1000 متر مساحت زمین هست با تعداد 12 مالک
هر واحد به طور متوسط 80 متر مساحت دارد که در صورت ساخت و نوسازی اپارتمان به هر مالک حدودا 150 متر ملک میرسد و سازنده ها قول دو واحد را به هر مالک داده اند چون موقعیت ساختمان برای ساخت خیلی ویژه و عالی هست
10 نفر مالک رضایت بی قید و شرط برای ساخت را دارند به جز دو نفر
ان دو نفر هم هیچ وقت نگفتند ما سازنده نیستد فقط میگویند ما امتیاز جداگانه از سازنده میخواهیم
در حال حاضر 10 نفر مالک به یک سازنده امضا داده اند برای ساخت اما ان دو نفر از سازنده امتیاز بیشتری میخواهند و به حق خودشون قانع نیستند درضمن این نکته را باید ذکر کنم که ساختمان از طرف اتش نشانی برگه ناایمنی را دریافت کرده و همچین از طرف شهرداری نامه تخریب و تخلیه به دلیل عدم ایمنی
حال سوال من این است اگر 10 نفر موافق بی قید و شرط ساخت به دادگاه و شورای حل اختلاف برای حل این مشکل اقدام کنند موفق و پیروز میشوند ؟؟؟ ایا با امضای 10 مالک موافق می توان ان دو را که زیاده خواهیی میکنند مجبور به ساخت کنند؟ اگر اقدام قانونی بکنیم موفق خواهیم شد؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نمی توان آن دو را مجبور کرد هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه گونه تصرف را دارد مگر آن که به طور خاص و استثنایی بتوانید اثبات کنید با توجه به نا ایمن بودن ساختمان از طرف آن دو نهاد می بایست ساخت و نوسازی انجام گیرد شاید بتوان از طریق تامین دلیل و سپس دادخواست حقوقی به این حق رسید اما احتمال آن تقریباً کم است