مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول همسر فوت شدم

سلام بنده کارت خانومم دستم بوده وپول زیاد نیست 5 میلیون الان رفتم انحصار وراثت بعد وراث خودم بچم مادر وپدرش هستن ولی اونا نمیان میگن نه میایم نه میخواییم الان من چطور این پول ازبانک بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید اینا به هیچ عنوان همکاری نمیکنن با من الان باید من چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میتوانید نسبت به حق ارث خود یک چهارم است اقدام نمایید و فقط آن نسبت را از بانک دریافت کنیم