مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص زمان اجرای تبصره2بند ذ ماده 87قانون برنامه ششم توسعه

با سلام بنده کارمند اداره دولتی و ایثارگر باحضور بیش از 12 ماه در جبهه قبل از پذیرش قطع نامه میباشم
در سال های 1393و1394 ریاست اداره ای را بعهده داشتم پس از گرفتن پستم مزایای آن نیز قطع شد حال باتوجه به ماده 2 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در اعتراض به كاهش حقوق و مزايا به لحاظ تغيير پست رييس اداره به كارشناس بازرگاني به لحاظ داشتن سهميه ايثارگري الزام به برقراري مزايا از تاريخ 1/6/1393 لغايت به بعد علیه سازمان مربوطه در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمودم که در تاریخ1402/03/21شعبه 42 ديوان عدالت اداري به این صورت رأی خود را صادر نموده: ليکن اين مقرره مربوط به سال های اجرای قانون برنامه ششم از 1396/1/1 به بعد است و نسبت به قبل از 1396 تسری نمی يابد. شکايت شاکی را غير وارد تشخيص و مستندات به مواد 10 و 11 قانون تشکيلات و آئين دادرسی ديوان عدالت اداری حکم به رد شکايت شاکی صادر و اعلام می نمايد. رای صادره وفق ماده 65 قانون ديوان عدالت اداری ظرف 20 روزپس از ابلاغ قابل اعتراض در شعب تجديدنظر ديوان عدالت اداری است.
حال باتوجه به این رأی آیا میتوانم ظرف مهلت قانونی اعتراض نمایم یا خیر؟
در صورت داشتن حق اعتراض به چه موادی از قانون اشاره نمایم؟
منمون میشوم اگر پاسخ را قبل از مهلت مقرر20روز حق اعتراض اعلام فرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

پرسشگر :

با سلام خدمت سر کارخانم ملا حسینی وکیل محترمه، سوال من در خصوص زمان اجرای تبصره2بند ذ ماده 87قانون برنامه ششم توسعه بود که از چه زمانی قابل اجرا میباشد آیا شامل حال افرادی که در سال 1394و1393 دارای پست بوده و تنزل پست داشته اند (منظور ایثارگر) میشود یا خیر؟ با تشکر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.