مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام من بیماری اسکیزوفرنی صعب العلاج دارم و توانایی اداره امور خودم رو ندارم
چند سال پیش من و خانمم روی هم ریختیم که پدرم رو فریب بدیم و از پدرم یک زمین بگیریم
برای همین من به پدرم گفتم یه مقدار زمین به من بده تا من ان زمین را به نام خانمم بزنم و خانمم در عوض برای من طلاهایش رو میفروشه و خرج میکنیم
پدرم قبول کرد و در وکالت فروش ابتدا زمین را به نام من زده و سپس من به مبلغ40 میلیون تومان این زمین رو به نام خانمم زدم و اونو بهش فروختم و پدرم هم زیرش رو امضا کرد!اما همسر من هیچ گونه بهایی برای زمین به من نپرداخت و هیچ مدرکی ندارد که ثمن زمین رو پرداخت کرده باشد
الان با توجه به اینکه خانمم درخواست طلاق داده چطور میتونم این زمین رو از همسرم پس بگیرم؟ ایا باید پدرم درخواست بده یا خودم؟ ایا میتونم به دلیل اینکه مجنون هستم معامله را فسخ کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی قرارداد و جزئیات موضوع میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود که هبه بوده قابل استرداد است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هر چند مدارک شما می بایست مورد مطالعه حضوری وکیل دادگستری قرار گیرد ،لیکن مطابق اظهارات شما عقد بیع صورت گرفته است ، از سوی دیگر مجنون بودن شما در زمان معامله می بایست از سوی دادگاه با ارجاع امر به پزشکی قانونی اثبات گرد ، بهتر است با وکیل دادگستری محل خود حضوری مشاوره نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد