مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهام عام

شنیده ایم که سهام عام باید فقط و فقط از طریق سازمان بورس و گارگذاری ها منتقل شود و این انتقال نیز به صورت خرید و فروش است؟ ایا درست است این حرف؟ اگر این گونه باشد که افراد ممکن است در کوچکترین زمان بابت خرید و‌ فروش به جهت فقط نقل و‌ انتقال دچار زیان شوند !! ایا این حقیقت دارد؟؟؟ هدفم این است در واقع پرسشم اینست که انتقال سهام مثل انتقال ماشین یا ملک نیست که بریم دفتر خونه به نام بزنیم تموم بشه ،؟؟؟؟ و از نام من به نام کسه دیگه در بیاد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام انتقال سهام شرکتهای دولتی یا پذیرفته شده در بورس از طریق بورس خواهد بود