مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام وقت بخیر ، مبلغ جهیزیه بنده 150 میلیون بوده که بر عهده زوج هست و داخل سند ازدواج قید شده ، الان زوج دادخواست طلاق داده ، ایا جهیزیه به نرخ روز محاسبه میشه ؟ باید وسایل بده یا پول بده ؟ و اینکه ایا قسط بندی میشه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
بله به نرخ روز محاسبه می‌گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
اگر وسائل خانه را زوج خریداری کرده باشد و فاکتور داشته باشد این وسائل متعلق به خود زوج خواهد بود
و زوجه نمیتواند مدعی حقی گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

همان 150 میلیون است ، متن سند ملاک عمل است ، اگر باید پول نقد بدهد می تواند تقاضای اعسار بدهد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هرکسی که جهيزيه را خریده باشد متعلق به خود اوست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهیزیه اگر موجود باشد به همان نحو که موجود است قابل استرداد است.
اگر درخواست طلاق داده بشه به نظر بنده مبلغ 150 میلیون تومان قابل مطالبه نیست.