مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

درود بر شما عزیزان
میخواهم بدانم آخرین رقم اعلامی ماهانه شاخص نرخ تورم بانک مرکزی چیست؟
فروردین 1402 آیا اعلام رسمی شده یا نه؟
اگر نشده چه شاخصی برای محاسبه دیون در اردیبهشت محاسبه می‌شود ؟
در تمام سامانه ها حتی cbi اعلامی از بانک مرکزی آخرین شاخص اسفند 1401 است

ممنون میشم راهنماییم کنید چون میخواهم طلبکار به روز و طبق شاخص بگیرم و اطلاع موثق قانونی داسته باشم
دنیایی سپاس از شما وکلای عزیز پر روزی باشید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

محاسبه تا زمان آخرین اعلام شاخص از بانک مرکزی انجام می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی و یا اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در گوگل بزنید سامانه محاسبه خسارت تاخیر تادیه ماه و سال سررسید و پرداخت را وارد کنید برای تو محاسبه می شود