مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل بیمه نیروهای مسلح به تامین اجتماعی

سلام
وقت به خیر
من بازنشسته پیش از موعد نیروهای مسلح با 15 سال سابقه هستم و از آن سازمان حقوق بازنشستگی می گیرم و بیمه خدمات درمانی هم هستم .
الان در شرکت خصوصی دیگری می خواهم مشغول شوم آیا امکان آن وجود دارد که سوابق بیمه نیروهای مسلح را به تامین اجتماعی تبدیل کنم تا 30 سال دوره خدمت را در این شرکت باشم( یعنی 15 سال دیگه را ) ودر این صورت حقوق بازنشستگی من حذف خواهد شد؟
تشکر از راهنمایی تان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید و یا با شماره 1420 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب

بله بر اساس قانون بیمه های اجتماعی، امکان تبدیل سوابق بیمه نیروهای مسلح به تامین اجتماعی وجود دارد. فرآیند کلی آن به شرح زیر است:

1- باید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و درخواست تبدیل سوابق را تقدیم کنید.

2- سازمان تامین اجتماعی سوابق شما را از سازمان بیمه نیروهای مسلح دریافت می کند.

3- پس از تایید سوابق، برای شما حساب بیمه شده تامین اجتماعی تشکیل می دهد.

4- شما باید همزمان با شروع کار در شرکت جدید، پرداخت وجه بیمه به عنوان کارمند آن شرکت را آغاز کنید.

5- پس از کسب 30 سال سابقه بیمه به عنوان کارمند شرکت جدید، می توانید بازنشسته شوید. در این صورت حقوق بازنشستگی سازمان بیمه نیروهای مسلح شما متوقف خواهد شد.