مشاوره حقوقی رایگان - حادثه ورزشی در محیط کار

بنده در محیط کار حین ورزش در چمن مصنوعی شرکت دچار شکستگی مچ (خورد شده)دست شدم .
استخوانها با چهار پیم به هم وصل شدن
خواستم بدونم دیه دستم چند درصد دیه کامل است
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و ادب

قانون یا مقرره مشخصی در مورد درصد دیه دست بر اساس نوع آسیب وجود دارد شکستگی مچ دست که نیاز به پیم چهارگانه داشته باشد، معمولا دیه آن حدود 20-35 درصد دیه کامل محسوب می شود.

عوامل مختلفی مانند میزان لیاقت حرفه ای و کاربردی دستتان، از دست دادن توانایی های ورزشی و... می تواند درصد دیه را تا حدی تاثیر بگذارد.