مشاوره حقوقی رایگان - جدایی از پسرم

سلام من چهارسال و نیمه طلاق گرفتم شوهرم طی این مدت فقط دوبارپسرمو اورده ببینم اونم باهزاردعوامنت وفحاشی ک پشت تلفن میکنه بهم وحتی درخیابون هم پرخاشگری میکنه که من فقط ده دیقه تونستم ببینم بچمو.او بیش از دو ساله ک نه گذاشته ببینم پسرمو نه تلفنی حتی.وهربارتماس میگیرم یاج نداده یاباحرفهای رکیک روانمو پریشانتر کرده.وچون دوبار زن گرفته فقط بچه رو آورده ک بنده ببینم دوبار ازدواج کرده تموم.ب حساب خودش حالخرابی داده بهم توفکرخودش.بنده میتونم حضانت پسرمو بگیرم چون زن سومش دوتادخترداره وخیلی عصبی هست .سوالم اینه ک من چطوربچموبگیرم یاچطور مجبور شه بچه رو بیاره درهفته ببینم زندگی من با فکر و خیال بچم واشک ریختن بیش ازحدتباه داره میشه وتوان ادامه زندگی ازلحاظ فکروروحی ندارم بیش ازحدسخت شده برام .اینک مادرانقدر زجر بکشه وپدرحتی یکبار نزاره صداشو بشنوم ایا قانون میتونه حتی حضانتو ازش بگیره چون بچم پیش خودش نیس پیش پدرمادرشن ک ازنظر مالی خیلی تنگ دستن واعتیادپدرش حتی ب نون خودشون کفاف نمیده چ برسه ب بچه من برسن.بچه من امسال ب مدرسه میره وطی این چندسال من ختی یه ساعتم بچموندیدمونه حرف زدم.باسپاس کمکم کنید

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
با توجه به موارد گفته شده علی الخصوص اعتیاد پدر امکان سلب حضانت از پدر وجود داره

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تقاضای سلب حضانت پدر به دلایل فوق را مطرح کنید تا دادگاه خانواده رسیدگی کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام، در خصوص ملاقات به. طور مرتب و افزایش ساعات ملاقات می توانید به دادگاه دادخواست تقدیم نمایید ، در مورد این که بتوانید از پدرش سلب حضانت نمایید می بایست به مدترک کافی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام، در خصوص ملاقات به طور مرتب و افزایش ساعات ملاقات می توانید به دادگاه دادخواست تقدیم نمایید ، در مورد این که بتوانید از پدرش سلب حضانت نمایید می بایست به مدارک کافی اعتیاد ایشان و این که با توجه به ازدواج های مکرر در نگهداری فرزند مشترک قصور می نماید دادخواست سلب حضانت تقدیم دادگاه نمایید ، به هرحال تسخیص دادگاه در رعایت غبطه ضغیر ملاک عمل است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست دستور ‌موقت
فوری مبنی بر ملاقات فرزند را اقامه نمایید

و اگر شما بتوانید عدم صلاحیت پدر را اثبات نمایید می‌توانید حضانت فرزند را بگیرید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست حضانت فرزند به علت عدم مصلحت پدر برای نگهداری فرزند دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است