مشاوره حقوقی رایگان - دیدار مادر با بچه

سلام من حدود دو سال میباشد که خانمم رو بصورت توافقی طلاق دادم و دختری 8 ساله دارم از طرفی یکی از شروط طلاق حضانت دخترم با من بود. همچنین مادر دخترم مرتکب کودک آزاری شده و جرم وی مسجل و تایید شده است. بعد از طلاق خانم حدود یکسال بعد ازدواج مجدد می‌کنند و این فرد جدید دارای پسر بچه حدود 9ساله هستند خود ابن فرد نیز برای بنده آشنا نمی باشد طبق قرار قبل از ازدواج مجدد بنده متعهد بودم دخترم رو برای دیدار با مادرش اجازه بدهم ببرد و سه روز نزد وی باشد ولی الان خانم شوهر کرده و من خیلی ترس دارم در غیاب مادرش بلایی بر سر دخترم بیاورد چون وقتی می‌برد خانه شوهرش نگه می‌دارد و هر چی بنده اعتراض کردم خانه باباتون بچه رو ببر و دیدار کن زیر بار نرفته است خواهشمند است راهنمایی کنید آیا امکان این وجود دارد که بچه رو دیدارش رو محدود کنم و دیگر خانه شوهری نبرد اعتماد چندان ندارم فشار زیادی رو بنده است که این سه روز کودکم سالم برگردد. پدر زن ََََسابق من همواره بجای دخترش برای بردن کودک بنده می آید و او نیز معتاد میباشد هر چند نمیتوانم اثبات کنم خواهش میکنم مرا یاری کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت بعد از هفت سال با پدر است مگر انکه خلافش ثابت شود

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بسته به نوع توافق دارد چنانچه بحث دیدار مادر در توافق نیامده باشد
مانع از دیدار شوید تا زوجه تقاضا ملاقات کند و در آنجا شرایط را به قاضی توضیح دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید طرح دعوا کنید و میزان ساعات ملاقات را محدود کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از دادگاه تقاضای محدود کردن وقت ملاقات به علت شرایط جدید پیش آمده بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ملاقات فرزند حق والدین میباشد

و اگر شما مدعی ازار رساندن به فرزند هستید باید دادخواست اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید می‌توان طرح دعوا کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای تعیین محل و کم کردن روزهای ملاقات مادر با توجه به سابقه کودک آزاری و شرایط جدید دادخواست دهید و فرزند را در محل ملاقات به مادر تحویل دهید بابت شرایط ناامن دستور موقت بگیرید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بعد از 7سالگی حضانت با پدر است
می توانید طرح دعوا کنید وساعات ملاقات راکم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادگاه با دلائل اقدام نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

حضانت بعد از هفت سال با پدر است مگر انکه خلافش ثابت شود

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام ملاقات دختر تا 9سالگی خواهد بود بعدا میتوانی حکم رشد بگیری دختر اعلام کنه من فقط با پدرم می مانم
اما درصورت آزار و اذیت که نوشتی مسجل درصورت وجود نظریه پزشگی قانونی می توانید به دادکاه مراجعه و دادکاه تعیین تکلیف کنه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت بعد از هفت سال با پدر است مگر آنکه عدم صلاحیت وی را اثبات کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات موجود جهت اشراف کامل بر موضوع و دریافت پاسخ مناسب حقوقی مورد مطالعه و تحت بررسی دقیق قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید با اثبات این امور ساعات ملاقات را محدودتر نمایید