مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه

سلام،من مرداد سال 1400 جایی رو رهن کامل کردم و مرداد 1401 با افزایش 50درصدی قراردادمون رو تمدید کردم،امسال میگه پول رهن رو ندارم و باید ملکمو بفروشم تا رهن شما رو پرداخت کنم،منم گفتم بازپرداخت رهن ربطی به فروش ملک شما نداره و باید مبلغی از رهن رو دو سه هفته قبل از تخلیه به من پرداخت کنی تا بتونم جا بگیرم، الباقی بمونه موقع تخلیه ملک،تابحال هم همیشه موقع تخلیه در ادوار گذشته جاهای متعدد این کار رو کردیم،موجر هم میگه من کل مبلغ رهن رو همزمان با تخلیه شما پرداخت میکنم،باتوجه به سابقه رفتار ایشون بعد از تمدید قرارداد و بدقولی ایشون به جهات مختلف من اصلا نمیتونم رو حرفش حساب کنم که موقع تخلیه مبلغ رهن من رو برگردونه و اثاث بار ماشین باشه و بازی در بیاره و با زن و بچه آواره بشیم،میخواستم بدونم راه حل چیه در رابطه با پول پیش خونه چطوری واسم مشکلی پیش نمیاد پولمو بگیرم و دردسری نداشته باشم و اینکه مورد دوم اگه بخوام میتونم طبق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبلغی که دولت گفته رو پرداخت کنم و خودکار تمدید بشه؟و اینکه موجر پای قرارداد نمیاد من درصد اعلامی رو چطوری پرداخت کنم که مشکلی پیش نیاد و مشکل رو مشکل بشه و پول بیشتری به باد بدم راه حل بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر به شما مخاطب سایت دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن مرتبط با زمین و املاک و باغات است و کلا اموال غیر منقول میشود به این صورت نیست که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یگدیگر پیوند دارد و شبیه یکدیگر ولی متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را یه هیچ وجه نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اظهارنامه ارسال شود جهت تمدید و بهترین راه این است که اگر بدقول هستن صبر کنید تا ایشان درخواست تخلیه بدهد ان موقع مجبور است پول را به حساب دادگستری واریز نماید