مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اخذ مهریه از دیه

سلام شوهر من 8ماه پیش تصادف می‌کنه و فوت میشه و ماشین دیگری مقصر شناخته شده و دادگاه رفتیم و شکایت کردیم، الان منو دختر 7ساله موندیم اومدیم خونه پدرم زندگی میکنم مادرشوهر من دادخواست انحصار وراثت رو داده و انحصار وراثتش آمده که هرکدام ما سهمی داریم و من میخوام طلب مهریه خودمو از دیه شوهرم کنم برای دادخواست خواهان من چه کسی یا کجا رو بنویسم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
خواهان خودتون هستید و در قسمت خوانده نیز نام ورثه متوفی

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید به طرفیت وراث متوفی طرح دعواکنید ابتداعا باید دیون متوفی ازجمله مهریه پرداخت شود بعداگرچیزی ماند ارث وبین وراث تقسیم میشود