مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه فاکتور بنام من و رسید بانکی بنام همسرم

با سلام و خسته نباشید
بنده دو سال پیش ازدواج کردم. مردم کادوهایی (پول) رو که تو جیبم میزاشتن به همسرم میدادم که با این پول لوازم منزل بخریم. رفتیم بازار مبل و جاروبرقی و پرده و.... خریداری کردیم. فاکتورها بنام بنده هستن ولی رسید خرید بانکی از کارت خانمم بود. حالا زنم شکایت استرداد جهیزیه داده و ادعا میکنه که خودش این وسایل خریده ولی فاکتورها بنام خودم هستن. ایا حکم دادگاه بنفع من یا زنم صادر میشه؟

پاسخ ها :

احياء  حسين زاده

جناب آقای احياء حسين زاده :

در خصوص جهیزیه و استرداد جهیزیه رویه محاکم اینه که باید حتما لیست جهیزیه به امضا طرفین باشه اگر این شرایط نباشه بعید هست حکم به استرداد جهیزیه صادر بشه