مشاوره حقوقی رایگان - املاک

سلام خسته نباشد
بنده خونه اجاره کردم از یک زن و شوهر الان بعد از ده ماه خانوم صاحب خانه اومده و میگه خونه مال منه و بدون اجازه من شوهر من به شما اجاره داده و منم از این موضوع اطلاعی نداشتم. من اجاره نامه رو با شوهر این خانوم بستم و الان شوهر این خانوم در زندان هستن چون خانومش ازش طلاق گرفته
قولنامه رو هم در یک مشاور املاک ثبت کرده بودیم
الان این خانوم به ما گفته باید از خونه پاشید و می‌خوام به کسی دیگه اجاره بدم
ولی هنوز دو ماه از وقت مون مونده
الان شوهر این خانوم هم زندان هست و من از کی باید ودیعه مو بگیرم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

این مسئله به شرایط و قرارداد بستگی دارد که با شوهر این خانم بستید. اگر در قرارداد نوشته شده است که او مجاز به اجاره خانه است و شما قرارداد را با او بسته اید، در این صورت شما اجازه لازم را برای اجاره خانه داشتید و این خانم نمی‌تواند شما را از خانه خارج کند.

اما اگر در قرارداد نوشته نشده است که او مجاز به اجاره خانه است، در این صورت باید با او مذاکره کرده و در مورد شرایط و زمان خارج شدن از خانه توافق کنید. همچنین، اگر شوهر این خانم آزاد شده در این صورت باید با او نیز مذاکره کرده و در مورد شرایط و زمان خارج شدن از خانه توافق کنید.

در هر صورت، شما می‌توانید به مشاور املاکی که قولنامه را برای شما ثبت کرده بود، مراجعه کنید و از او در مورد حقوق و تعهدات شما به عنوان مستأجر و همچنین حقوق و تعهدات این خانم به عنوان صاحب خانه در این موضوع مشورت بگیرید.

در مورد ودیعه نیز، اگر در قرارداد نوشته شده است که باید ودیعه را به شوهر این خانم پرداخت کنید، در این صورت می‌توانید با مشاور املاکی که به شما کمک کرده بود، تماس بگیرید و از او در مورد شیوه پرداخت ودیعه به شوهر این خانم در حال حاضر که در زندان است، سوال کنید. همچنین، اگر به دلیل شرایط ویژه، نمی‌توانید ودیعه را به شوهر این خانم پرداخت کنید، می‌توانید با او در مورد شیوه‌های دیگر پرداخت ودیعه به توافق برسید.

در هر صورت، بهتر است در این موضوع با وکیل مشورت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما تا زمانی که ودیعه را دریافت نکرده آید می توانید تخلیه نکنید تا پول ودیعه به شما پرداخت شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ‌ باید ابتدا مبلغ رهن را بگیرید و سپس خانه را تخلیه نمایید
در غیر این صورت تخلیه ننمایید
و ...