مشاوره حقوقی رایگان - نظریه کارشناسی

سلام.من درسال1401باخودرو شخصی تصادف کردم خسارت خودرو کارشناسی مبلغ 60ملیون تومن تعین شده بیمه خودرو مقصر16ملیون داده الباقی شکایت کردم قاضی گفته دوباره ه بایدهزینه کارشناسی بریزین تاکارشناسی شود1800هزینه ریختم نظریه کارشناسی قبلی مال سال1401بود که قیمت خودرو بنده حدود90ملیون میشدالان همان مدل160ملیون شده کارشناس جدید آیا نرخ سال قبل بایدنظر بده یا سالجدیدونرخ روز .اگه نرخ سال قبل بده قابل اعتراض است یاخیر قاضی دراین خصوص دخالت داره؟ تشکر

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

کارشناس قیمت زمان کارشناسی را اعلام میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت طبق نظر کارشناس باید پرداخت شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کارشناسی باید طبق قیمت جدید انجام گردد
و نظریه کارشناس هم قابل اعتراض است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
توسط کارشناس قابل تعیین است
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و