مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خودرو در تصادف

با سلام من بیست روزه تصادف کردم غیر مقصر هستم و ماشینم تو پارکینگ هست. تامین دلیل زدم کارشناس دادگستری بردم خسارت و افت قیمتم رو تعیین کردند و با طرف مقصر به مشکل خوردیم شکایت کردم سقف بیمه او 30 تومنه ولی ماشین من با افت قیمتش 80 تومنی خسارت دیده است. آیا نیاز هست کارشناس بیمه هم ماشین رو ببیند یا همون کارشناس دادگستری کافی هست؟
کارشناس بیمه ام میگه حتما باید ماشین ترخیص بشود تا بیام ببینم طرف مقابل هم میگه من به کارشناس دادگستری اعتراض دارم؟

ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

صبر کنید تا کارشناسی 3 نفره انجام شود بعد ترخیص کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پس از تامین دلیل ازطریق بیمه نیز پیگیری تاکارشناسی شود پس ازدریافت خسارت توسط بیمه جهت مطالبه مابه التفات دادخواست مطالبه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نظریه کارشناس رسمی دادگستری برای مطالبه خسارت کافی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید با بیمه همکاری کنید