مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام 2سال پیش با داماد خودمان یک مغازه سوپر مارکتی اجاره و راه اندازی کردیم ،به دلیل وضع بد بازار مغازه جوابگوی دو خانواده را از لحاظ درآمدی نمیدهد،من پیشنهاد کنار کشیدن را از شراکت دادم،دامادمان هم پذیرفت که سهم من را بدهد و مغازه را خودش نگه دارد،برای حساب کردن سهم من به مشکل خورده ایم که چگونه باید حساب کنیم،در شروع کار هر کدام بصورت مساوی سرمایه گذاشته ایم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید با تراضی تقسیم کنید یا از دادگاه بخواهید که تقسیم را انجام دهد