مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام وقت بخیر من و همسرم یه مغازه فروش لباس زدیم الان 4ماه هستش من تمام پول جلوی مغازه بمبلغ 190میلیون رو پرداخت کردم و همسرم 75میلیون طلا فروخت بابت خرید جنس روز اول حرفی از شراکت نبوده ولی الان به دلایلی همسرم ادعای مالکیت میکنه و میگه پول جلو رو بهت پس میدم و هیچ سهمی از مابقی درامد و سود این 4ماه نداری سود ما طی 4ماه حدود 300میلیون بوده خواستم ببینم چطور باید حساب کنیم سهم هر کدوممون رو در ضمن این 300میلیون الان پارچه و لباس و چیزایی دیگه ای هستن که از درآمد همون مغازه خریداری شدن لطفا راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل خود را دوستانه حل و فصل کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا برای اقدام باید شراکت را اثبات نمایید که امر ساده ای نیست و حتما باید بدوا با یک وکیل مشورت داشته باشید چرا که در این خصوص قراردادی هم در دست ندارید و سپس اقدام به محاسبه و مطالبه حقوق دوران شراکت داشته باشید
از طریق سایت با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام توافق نمایید
و امکان اقامه شکایت وجود خواهد داشت