مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت برای پارکینگ

با سلام
بنده ساکن یک ساختمان 13 واحدی هستم که دارای 9 پارکینگ و 3 درب ورود کرکره ای میباشد که در سند برای هر پارکینگ حق تردد از یک درب مشخص شده است.
1. یکی از پارکینگ ها در حریم تابلو برق ساختمان است که ایجاد مزاحمت کرده و امکان دسترسی به تابلو برق به هیچ راهی نیست .
2. همان پارکینگ به رمپ پارکینگ دیگری ورود کرده که امکان تردد را صلب کرده و از جابجا کردن خودروی خود ممانعت می‌ورزد و این در حالی است که تقاضای تردد از درب های دیگر که در سند برای این پارکینگ ذکر نشده را دارد و همچنین هدف احداث انباری غیر سندی در رمپ پارکینگ دیگران را نیز دارد حال سوال من در مورد شیوه رفع مزاحمت این شخص میباشد چگونه میتوان حریم تابلو برق و رمپ خصوصی را مشخص کرد ؟ آیا می‌توان پارکینگ ایشان را که سندی اما با قوانین نظام مهندسی مغایرت دارد را جابجا نمود؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق شهرداری و اداره برق منطقه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان ایجاد انباری بدون موافقت تمام مالکان و اخذ مجوز از شهرداری وجود نخواهد داشت

در صورتمجلس تفکیکی جا نمایی پارکینگ تمام واحد ها مشخص شده است
و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شهرداری و اداره برق منطقه پیگیری نمایید