مشاوره حقوقی رایگان - بیماری روحی شوهر

سلام با جلسات مشاوره ، مشاوره تشخیص دادند شوهرم دوقطبی هستند ولی باید دکتر ویزیتشون کنند ولی ایشون دکتر رفتن و درمان انجام نمی دهند آیا می توان از طریق قانونی مجبور به شروع کردن درمان شوند ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان الزام از طریق دادگاه وجود ندارد.
بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق تقدیم دادخواست طلاق به علت بیماری زوج به دادگاه خانواده اقدام نمایید تا به پزشکی قانونی اعزام شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا اجبار زوجه به درمان امکان ندارد

ولی شما با شرایطی خاص می‌توانید دادخواست طلاق را اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر دادگاه ملزم نمیکند ولی اگر مراجعه نکرد شما برای طلاق اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما پزشکی و مربوط به مباحث خانواده نیز میباشد پیشنهاد میکنم از مشاورین خانواده کمک بگیرید