مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام
شوهرم ماشینشو فروخت گفت نمی تونی بخاطر مهریه توقیفش کنی.چند روز بعد از خونه بیرونم کرده گفته دیگه نمی خوامت. کلید خونه هم ازم گرفته. منم به 110 زنگ زدم و صورت جلسه کردن. آیا می تونم کل حق و حقوقمو ازش بگیرم؟
و اینکه یک ماه پیش توی بیمارستان بستری بود و از من مخفی میکرد منم متوجه شدم رفتم بیمارستان پیشش. دیدم توی بخش اعصاب بستری شده. آیا با این پرونده پزشکی می تونم از پدرش شکایت کنم که پسرش مشکل اعصاب داره چرا واسش زن گرفته و مهریه‌ از اموال پدرش درخواست کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ترک انفاق شکایت کنید و نفقه خود را مطالبه کنید.
بابت بیماری متأسفانه کاری نمیشه کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله حتما قبل از اقدام قانونی با یک
وکیل مشورت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در هیچ صورتی نمی توانید مهریه را از پدر مطالبه نمایید مگر اینکه در موقع عقد پدر تعهد به پرداخت مهریه از جانب پسر کرده باشد
اما مهریه خویش را میتوانید مطالبه نمایید ضمن آنکه نفقه را نیز میتوانید مطالبه نمایید و همچنین می توانید درخواست طلاق نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان مطالبه مهریه و نفقه هست امکان شکایت بابت فریبو تدلیس در ازدواج هم هست اما مهریه از اموال شوهر پرداخت میشود مگر اینکه از اول پدرشوهر بابت مهریه ضمانت کرده باشد یا بعد از فوتش که میتوانید از ماترک سهم الارثی که به همسرتان میرسد را توقیف و مهریه خود را مطالبه نمایید‌

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پیشنهاد میکنم تماس بگیرید و ترک انفاق حبس دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام مورد اول قابل شكايت است ولي بايد ابتدا دقيق بررسي شود سپس اقدام به شكايت كنيد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این موضوع موثر در بحث طلاق و شکایت شما در این خصوص نخواهد بود ولی میتوانید مهریه را به صورت کامل به اجرا گذاشته و اموال وی راتوقیف نمایید