مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام من 12ساله ازدواج کردم و بارها و بارها خیانت دیدم شاهدین زیادی هم دارم برای اثبات اما بخشیدم و برگشتم الان چند ماهه متوجه شدم همسرم با خانمی رابطه داره و همدیگر رو دیدن و رابطه داشتن از پیاماشون عکس دارم به خانومه زنگ زدم اما فقط بدوبیراه بهم گفت الان میخوام طلاق بگیرم آیا میتونم بخاطر رابطه نامشروع شکایت کنم ازشون؟؟؟؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

سوء معاشرت زوج می تواند از موارد غیر و حرج محسوب گردد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

حتما میتوانید به دادگاه مراجعه و شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید و از دادگاه تقاضای استعلام از مخابرات جهت مشخص شدن دفعات تماس و نوع پیامهای همسرتون با اون خانم کنید و قطعا رابطه نامشروع ثابت میشه که همین موضوع میتونه دلیلی برای طلاق هم لحاظ بشه

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
ابتدا با طرح پرونده رابطه نامشروع غیر از زنا شروع کنید
و به هیچ وجه مستقیما همسرتون رو به رابطه نامشروع زنا متهم نکنید تا در صورت عدم اثبات به شما حد قذف زده نشود
پس از طی مراحل قانونی در صورت اخذ حکم قطعی میتوانید با در دست داشتن حکم دادخواست بی خدشه ای برای طلاق بدهید
در راه دوم با توجه به مدارک موجود میتونید به عنوان دلایل طلاق مطرح کنید ولی بدون حکم قطعی این امکان وجود دارد که دادگاه توجهی به مدارک و ادله نداشته باشد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام رابطه ی نامشروع اگر ثابت شود و منجر به صدور رای قطعی علیه ایشان شود می تواند به نفع شما موثر باشد ولی اگر ثابت نشود یا منجر به صدور رای قطعی علیه همسرتان نشود ، در اینصورت معمولا قضات بدان توجه نمی کنند موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دادگاه مراجعه کنید و با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعای رابطه نامشروع دارید میتوانید از همسر و ان زن شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست ادله ومدارک قوی داشته باشید نظر قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است ،

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به محتویات پیام ها دارد هرچند نسبت به رابطه نامشروع مجازی اختلاف نظر وجود دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا شکوائیه رابطه نامشروع بر ‌ علیه زوج و طرف مقابل مطرح نمایید

و اگر شما مستندات و دلایل به مرجع قضایی ارائه نمایید شما میتوانید درخواست استعلام از مخابرات را نمایید

و اگر شما مستندات و دلایل داشته باشید جرم قابل اثبات است
و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول باید بابت رابطه نامشروع شکایت کنید و بعد از داشتن حکم قطعی در این مورد بر این اساس برای طلاق اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اثبات یک سری از مسائل آسان نیست و بای پیگیری های خاصی کرد