مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقت بخیر بنده 20روزپیش تصادف کردم من پیاده بودم وطرف باموتور بود تصادف نزدیک پل عابر و درخط ویژه بی ارتی بود حالا اطرافیا میگن دیه 50 پنجاه یاتعلق نمیگیره
نظرشما قطعا صحیحه ممنون باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان تقصیر با پلیس راهور است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با افسر است اگر اعتراضی به کروکی دارید اعتراض بزنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
توسط کارشناس مشخص خواهد شد
و شما میتوانید به نظریه ‌کارشناسی اعتراض نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد