مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام و عرض ادب
بنده اتباع افغانی ، متولد ایران ،
جانباز 15 درصد مدافع حرم می‌باشم
آیا میتوانم شناسنامه ایران را بگیرم ؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی این امکان وجود دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق اداره امور اتباع خارجه و بنیاد جانبازان پیگیری نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه در هنگام تولد دارای اقامت با پاسپورت در ایران بودید بعد از سن نوزده امکان اخذ شناسنامه وجود دارد
در غیر این صورت احتمال موفقیت با انواع اقامت دیگر بسیار پایین است
با گرفتن گواهی ولادت رسمی از ثبت احوال ظرف پونزده روز از تولد برای فرزندان به انضمام گواهی ولادت اخذ شده توسط حکم دادگاه امکان اخذ شناسنامه برای فرزندان شما میسر هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای دریافت تابعیت ایران معمولاً سختگیری می کنند و طبق قانون چنین امکانی وجود ندارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از طریق اداره اتباع بیگانه پیگیر شوید مقررات آن اداره ملاک عمل است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره امور اتباع خارجه و بنیاد جانبازان پیگیری نمایید