مشاوره حقوقی رایگان - خرید طلا مسروقه به وزن318گرم

باعرض سلام خسته نباشی بنده یک آدم برشکست تباه هستم یعنی زندگیم راتباه کردن الان همسرم درخواست طلاق داده بابت همین جریان.من یک روزجمعه خواب بودم خونه آقای ایرج جواهری به بنده زنگ زدکه بیاهمراه من شومن تنهاهستم میترسم یک چیزوکی به توهم میدم منم کاش پاهام میشکست کاش همون لحظه میمردم تااین روزهارانمیدیدم که زندگیم ازم گرفته شدالان پاک روانیم .بنده فقط درحدیک نوکری واسه کارت به کارتی واسه کاری همراه خودش کردچون اون طلافروشی کارمیکنه من یک مغازه کوچک تعمیراتی دارم که یک روز50هزارکارمیکنم دیگه ده روزکارنیست همینجوری نشستم.الان کارت یارانه حق بچه هام رهن هستن دارم بابت همین جریان قسط میدن.زمانی آقای جواهری خریدکردگرمی1340بودالان ماگرمی2700گرفتیم دادیم210گرم مادادیم و160گرم پولی کردن برادرسارق بهش داده یعنی جمع کل370گرم ازماگرفته هنوزولکن نیست میگه تادیگه 50گرم ندی من رضایت نمیدم حالاطرف اصلی ایرج جواهری است مشتری اون بودن بنده راالکی به دروغ شریک خودش کرده وتمام دارای زندگیموازم گرفت من15ساله دارم کارمیکنم هرچی کارکرده بودم ازدست دادم ولی هنوزولکن نیست بلوچی کردیم قول دادکه رضایت میدم بری سندهاتون رابیرون کنی بعدکه طلاهاراگرفت خودشوگم گورکرد.خواهش میکنم راهنمایم کنی بقران زندگیم فلج شدبدبخت شدم آبروم داخله بازاررفت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام.باتوجه نیاز به بررسی بیشتر لطفا تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق شهادت شهود طرح دعوی و اثبات نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به ابعاد سوال شما بهتر است مدارک خود حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود برده و مشاوره دقیق دریافت دارید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است