مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت مزایده ای

با سلام و عرض ادب خدمت کارشناسان محترم سایت خوب دادراه؛
بنده قصد خرید یک موتور سیکلت آپاچی مزایده ای مدل 94 رو دارم که فروشنده هم از فردی خریداری کرده،که اون فرد از مزایده ی پارکینگ گرفته است.آیا بنده با خرید این موتور میتوانم پلاک و سند واسش بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروسنده و مالک اصلی تقدیم دادگاه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد را از اداره راهور مرکز استان پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای تعویض پلاک ، باید برگ مزایده و اسناد موجود باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که خود را بخرید و به صورت قانونی به شما منتقل یابد بله