مشاوره حقوقی رایگان - فروش اطلاعات پاسپورت

با سلام
بعد از گذر از مرز، به علت نا آگاهی کد ملی،شماره موبایل ام رو در اختیار دلالان قرار دادم و حق رجیستری ام رو فروختم.
بعد از اون چندین پیام کد فعال سازی در اپلیکیشن وی و چندین کد ثبت شناسه IMEI رو دریافت کردم.
حالا برای جلوگیری از ثبت موبایل به اسم من یا سلب مالکیت اون از خودم و سایر تخلفات احتمالی می تونم چه کار کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به دلیل ابعاد پیچیده موضوع پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانی که جرمی صورت نگرفته است کاری نمی توانید انجام دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید به دفار پیشخوان دولت اطلاع دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

کد های اعلامی را به افراد غیر ندهید . عدم ارسال کد های دریافتی امکان ثبت گوشی برای افراد غیر ممکن می شود ،

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
افرادی که از خارج از کشور وارد ایران می‌شوند می‌توانند از حق ریجستری تلفن همراه استفاده نمایند

ولی شما اشتباه کردید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در حال حاضر می بایست به امور مشترکین مراجعه نماید