مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با شماره تلفن شماره کارت بانکی و عکس

چندروز پیش تو سایت آگهی با یکی اشنا شدم گفت بیا تلگرام اونجا ازم عکس و تلفن شماره حساب و عکس کارت ملی خواست من شماره ملی، عکس کارت ملی رو ندارم ولی شماره تلفن و عکس خودم و شماره کارت بانکیم رو فرستادم و کار این بود که ایشون قرار شد یه پولی برام بزنه و من از صرافی براشون ارز دیجیتال بخرم.
میخواستم بدونم اول اینکه میتونه حسابمو هک کنه یا به حساب بانکیم دسترسی پیدا کنه یانه و دوم اینکه اگه اینکارو براش انجام بدم امکانش هست که پول غیرقانونی باشه و من گیر بیفتم اسن وسط؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله امکان ان وجود دارد بهتر است حسابتان را خالی کنید و از طریق پلیس فتا اطلاعات ان شخص را گزارش کنید . بله قطعا پولشویی میتواند باشد و چون از حساب شما واریز شده مسئولیت دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هیچ چیز دور از ذهن نیست متاسفانه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این اشخاص کلاهبردار هستند و حساب های اشخاص را خالی می کنند به حساب شما و با آن ارز دیجیتال خریداری می کنند و گرداننده این سایت ها خارج از کشور هستند و بعد از خرید ارز دیجیتال دیگه نمی توانید ماری انجام دهید و کسانی که حسابشان خالی میشه از شما شکایت می کنند و شما باید پاسخگو باشید.
به هیچ عنوان به این اشخاص اعتماد نکنید.