مشاوره حقوقی رایگان - پيامک دادخواست

سلام روزتون بخير
پيامكی با مضمون ((دادخواست عليه شما به شعبه 201 دادگاه خانواده مجتمع قضايي شهيد مفتح تهران ارجاع و با شماره پرونده !!!!!!!!! ثبت گرديد.))
در سامانه ثنا هم ثبت نام كردم ولی متوجه نشدم كه منظور چيه؟
كی بايد برم دادگاه
ممنون ميشم راهنمايی بفرماييد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام زمانی که در پیامک بعدی تاریخ جلسه مشخص شد باید روز جلسه حضور پیدا کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درسایتadliran.irمراجعه کنید وبالاسمت راست گوشه گزینه پیگیری اشخاص رابزنید بعددرصفحه بعد کدملی ورمز راواردکنیدواردصفحه سوم میشود یک رمز دیگه واردمیکنید واردصفحه پرونده هامیشوید ومشخصات پرونده قابل مشاهده است لکن دادگاه جهت رسیدگی وقت رسیدگی تعیین میکند ودادخواست وپیوست ها وابلاغیه برگ حضوروتاریخ حضور ازطریق ثنا به شماابلاغ میشود