مشاوره حقوقی رایگان - ترقوه دست چپ

باسلام ببخشید ترقوه دست دخترم شکسته ولی متاسفانه جای شکستکی برآمدگی داره آیا چون برآمدگی داره ونظر دکتر هم بر اینه که این برآمدگی همیشه هست دیه درمان باعیب بهش تعلق میگیره یا خیر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پزشکی قانونی در این مورد پاسخ دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید . تا تحت معاینه پزشک معتمد قوه قضاییه قرار بگیرید. سپس با استناد به نامه پزشکی قانونی، مطالبه دیه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نظر پزشک متخصص و پزشکی قانونی ملاک است.
اگر به نظریه پزشکی قانونی اعتراض داشتید می توانید در مهلت قانونی مطرح کنید