مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

با سلام. من سال 1389 مدارک تحصیلی خود را به شرکتی برای رتبه بندی دادم برای مدت یک سال. بعد از مدتی متوجه شدم که بدون اطلاع و حضور و امضا من،مرا به عنوان مدیر عامل شرکت در مجمع فوق العاده منصوب کرده اند. من خاطرم نیست آیا وکالتی بابت امضا اسناد داده ام یا خیر.اما توانستم از طریق یکی از ادارات به صورتجلسه دست پیدا کنم که در زیر صورتجلسه امضا من بود در حالی که من در آن تاریخ در خارج از کشور بودم!!.سوال من این است که با فرض دادن وکالت، شخص وکیل میتواند بجای امضا خودش امضا مرا بنویسد؟ایا جعل امضا محسوب میشود؟ایا صورتجلسه باطل میشود؟ و اساسا شرکت اعضا هیت مدیره در مجمع فوقالعاده یا عمومی قاعم به شخص است یا خیر؟ آیا باید شکایت کیفری کنم یا حقوقی؟آیا قاضی درخواست الزام به خروج از شرکت مرا قبول میکند؟
سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
اگر وکالتنامه داشته باشد جعل نیست

طبق قانون شما در مورد تمام بدهی های شرکت و بدهی مالیاتی مسئولیت
تضامنی خواهید داشت

و اشخاص و اداره دارایی میتوانند بابت تمام بدهی های شرکت ، به شما مراجعه نمایند

به اداره ثبت شرکتها مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت بدهی های شرکت می‌توانند به شما رجوع کنند